Moorddiner Den Haag of Scheveningen (2023)

Tijdens dit moorddiner zullen jullie dineren op een plaats delict in een privézaal van een gezellig restaurant in Den Haag of Scheveningen.

Voor elke plaats aan tafel ligt een tas met een persoonlijk script en een outfit zodat jullie je helemaal in je rol in kunnen leven.

Los dit mysterie op door tussen de gangen door je vrienden aan de tand te voelen en de nieuwe bewijsstukken te bestuderen. Ben jij die Sherlock Holmes die er met een leuke prijs vandoor gaat?

INFORMATIE

 • VA 15 PERSONEN
 • VA €69,50 PP INCL BTW
 • 3 UUR
 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 3- GANGEN DINER
 • MOORDSPEL
 • GAME HOST
 • PRIJS WINNAAR

OP ZOEK NAAR EEN COMPLETE DAG MET KORTING?

Doe de test, ontdek in 8 vragen welke dag het best bij jullie past en stel jullie persoonlijke combodeal samen!

DOE DE TEST

OP ZOEK NAAR EEN COMPLETE DAG MET KORTING?

Doe de test, ontdek in 8 vragen welke dag het best bij jullie past en stel jullie persoonlijke combodeal samen!

DOE DE TEST

INFO MOORDDINER

In een privézaal in een gezellig restaurant gaan jullie een brute moord oplossen.Jullie zijn de eerste aanwezig op de crime scene…Bij binnenkomst in jullie privézaal zal er bij elke stoel aan tafel een personage plaatsnemen uit dit verhaal.Jullie spelen zelf deze personages en krijgen dan ook allerlei attributen en accessoires zodat het duidelijk is welke rol jullie spelen in het verhaal.

HET SPEL

Jullie krijgen tussen de gangen door kaartjes met vragen en antwoorden die jullie moeten stellen en antwoorden zodat het verhaal zich verder ontwikkeld.Tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de oplossing. Wie is de moordenaar en wat is zijn motief? Niemand is meer te vertrouwen en zelfs je beste vrienden worden onder de loep genomen.De oplossing lijkt jullie steeds duidelijker te worden tot jullie plotseling ontdekken dat jullie al die tijd op het verkeerde spoor zaten. Het antwoord zit hem in de kleinste details, echte of de juist onechte verklaringen en motieven van omzittende. Los jij de moord nog op voordat het dessert geserveerd is?

Aan het einde van het diner komen jullie erachter wie de moord heeft gepleegd. Wie van jullie heeft het juiste antwoord en wint de toepasselijke prijs?

* Het menu is afhankelijk van de beschikbaarheid van het restaurant. We hebben diverse locaties voor dit diner. Ieder restaurant heeft een soort gelijk menu. Indien het menu afwijkt van dit menu nemen we contact met jullie op.

MENU

THAISE KOKOSSOEP (V)

ZEEBAARSFILET | HUID GEBAKKEN| BEURRE NOISETTE | RISOTTO

OF

ANGUS BEEFBURGER | PITTIGE COCKTAILSAUS | BACON | SLA | TOMAAT | RODE UI | KAAS

OF

GNOCCHI | OESTERZWAMMEN | PARMEZAANSE KAAS | SPINAZIE

CHEESECAKE | FRAMBOZENSORBET | ROOD FRUIT COULIS (V)

(Video) A summer day at Scheveningen beach, The Hague, Netherlands

Zodra jullie arriveren bij een van onze gezellige locaties worden jullie vriendelijk ontvangen. Jullie worden begeleid naar een privézaaltje, deuren gaan voor jullie open die normaal gesloten zouden blijven en jullie worden vriendelijk ontvangen door onze gamehost!

Jullie mogen zelf een stoel uitzoeken maar let op! Op elk bord liggen de attributen die bij jouw personage van het spel horen dus zorg dat je goed gokt en niet de stoel van de moordenaar kiest!

Onze dineropties kunnen gewoon doorgaan in geval van slecht weer.

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knopBEREKEN JE PRIJSonderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Het minimum aantal personen voor deze activiteit is 8 personen. Ben je met minder personen en wil je toch graag deze activiteit boeken dan kan dat gewoon, alleen zal je wel voor 8 personen moeten betalen om het startbedrag te halen.

Speciaal voor groepen die met minder dan 8 personen zijn hebben we een dochter onderneming opgezet genaamdExperience Scheveningen. Op deze website kunnen jullie activiteiten boeken vanaf 2 personen. Het is wel zo dat jullie dan met andere kleine groepjes samen worden gevoegd om het minimale aantal personen van 8 te halen.

Als je op de knopBEREKEN JE PRIJShebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knopBEREKEN MIJN KORTING.

Bij sommige activiteiten geven we je korting op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) en krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onzecombodealsvoor meer informatie!

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting.

Combineer een diner bijvoorbeeld met twee strandactiviteiten in onze combodealZon zee BBQ. Je kunt een diner ook combineren met een strandactiviteit en een kroegentocht in onze combodealBeach Eat Rave Repeat. Combineer een diner met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en een strandactiviteit om vervolgend af te sluiten met een kroegentocht voor de full experience in de combodealNooit meer naar huis. Zo zijn er nog veel mogelijkheden! Bekijk allecombodealshier.

Bent u een groepsuitje aan het plannen en bestaat uw groep uit 25 personen of meer? We verwijzen u graag door naar onze dochter onderneming Sharp Events! Onze medewerkers via Sharp events plannen graag een persoonlijke brainstorm sessie met u in om een dag te ontwerpen die helemaal bij jullie past.

(Video) Den Haag en Scheveningen in de oorlog

We denken met zowel kleine als grote groepen mee en leveren maatwerk voor groepen groter dan 25 personen.

Het stripdiner zal plaatsvinden in een prive zaal in 1 van de sfeervolle restaurants rondom ”Het Plein”.

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diversePark en Rideopties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ookHTM nachtbuzzdie vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal1 extra uuruit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie dezelink. Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerpleklang van te vorente reserveren via dezelink.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie dezelinkvoor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel isongeveer: Taxi auto €25,- of Taxi bus €35,-. Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

DIT ZEGGEN ANDERE OVER ONS

Moorddiner Den Haag of Scheveningen (2)

Frank veldhuis

Read More

Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!

Moorddiner Den Haag of Scheveningen (3)

Dominique da Silva Castanheira

Read More

Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren!Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag🙈Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!

Moorddiner Den Haag of Scheveningen (4)

Ella Tegels

Read More

Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd.Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s.Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen ;)*Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*

(Video) Legoland Discovery Centre Scheveningen

Moorddiner Den Haag of Scheveningen (5)

Jort van Wijk

Read More

Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest!Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.

Moorddiner Den Haag of Scheveningen (6)

Susan Kroode

Read More

Wij hebben een top dag / nacht gehadvooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeelgezellige en spontane mensenleuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteitenOnwijs bedankt voor deze geweldigedag / nacht

Moorddiner Den Haag of Scheveningen (7)

Damp Oekill

Read More

Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.

Moorddiner Den Haag of Scheveningen (8)

Mascha Grijzenberg

Read More

Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt👍👌🎉

Moorddiner Den Haag of Scheveningen (9)

Marloes Heddema

Read More

Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” :) Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes

Moorddiner Den Haag of Scheveningen (10)

Annet Enderink

Read More

Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.

Moorddiner Den Haag of Scheveningen (11)

Jana huijgen

Read More

Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!

Previous

Next

 • 4,8 STERREN UIT 65 REVIEWS OP GOOGLE
 • 5 STERREN UIT 20 REVIEWS OP FACEBOOK
 • TRIPADVISOR CERTIFICATE OF EXCELLENCE

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

(Video) 40 jaar Puch (1994) 'Puch Nach' Den Haag / 'Blauwe Klauwe Dag' Scheveningen

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

VEELGESTELDE VRAGEN

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

In sommige gevallen wel, in sommige gevallen gedeeltelijk, in sommige gevallen niet.

Bekijk de

ALGEMENE VOORWAARDEN artikel 8.

Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. We raden aan om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan. De rest van de deelnemers kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen.

Let op, dit kan niet bij alle activiteiten. Neem daarom altijd eerst contact met ons op!

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Videos

1. Den Haag - VVV
(This is The Hague)
2. Scheveningen Surf Den Haag Surfing Nederlands NK SURF TOUR 2020
(Super Surfing - Surf Channel )
3. Walking in SCHEVENINGEN / The Hague (Netherlands) 🇳🇱 4K 60fps (UHD)
(POPtravel)
4. Legoland, Denmark All Attractions in 7 Minutes (4K)
(Travel With Adikuous)
5. De meldkamer, OC Den Haag, overvaller aangehouden door Politie.
(Politievlogger Jan-Willem)
6. The Hague at night 31 May 2010
(umma44)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated: 13/05/2023

Views: 5677

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.